Search
 

Merken

Producten

LaPerla huidverbetering biedt vele producten. Hieronder ziet u een overzicht van alle merken die wij kunnen bieden en aanvullende informatie.

Mineralogie

Confess your colour

Mineralogie is een make-up lijn die de beste ingrediënten gebruikt die de huid in pure vorm laat ademen. Deze zijn goed te verdragen door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon met een SPF van 25.
De Mineralogie producten zijn vrij van ongewenste stoffen zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Ze bevatten alleen de hoogste – farmaceutische kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor de huid.

De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen zoals plantenextracten en natuurlijke oliën. Ze geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen voor dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis. De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt.

Mineralogie:

 • Bestaat uit 100% zuivere mineralen en natuurlijke hydraterende en
  voedende ingrediënten
 • Beschermt de huid effectief tegen UV-schade
 • Verbetert de conditie en gezondheid van de huid
 • Heeft een uitgebreid palet van dekkende, sprekende trendy en duurzame kleuren voor de teint, ogen, lippen en wangen, plus een assortiment kwasten en accesoires.

LavieSage

natuurlijke voedingssupplementen

Wilt u ook snel resultaat?

De natuurlijke voedingssuplementen van LavieSage zijn een absolute must bij huidverbeterende behandelingen. Ze versnellen de resultaten en dat is wat we allemaal willen. Nutricosmetics van Laviesage vullen aan wat er in onze hedendaagse (ook gezonde) voeding ontbreekt. Doordat de voedingssupplementen van LavieSage op een geheel natuurlijke wijze zijn samengesteld worden ze direct door het lichaam opgenomen, in tegenstelling tot veel synthetische supplementen die je overal kunt verkrijgen.

LavieSage nutricosmetics

 • Bieden een goede bescherming voor de huid, haren en nagels
 • Voorzien ons van bouwstoffen voor de aanmaak van collageen en elastine
 • Bieden ons gezonde vetten voor een stralende huid
 • Bieden ondersteuning voor een strak en gezond bindweefsel
 • Ondersteunen de huid bij huidproblemen zoals Acne, Rosacea, Eczeem en Psoriasis

Phytocure

In balans op natuurlijke wijze

Bereik innerlijke balans op natuurlijke wijze met deze veilige, gebruiksvriendelijke, werkzame voedingssupplementen.

Groen is het sleutelwoord voor een gezonde leefstijl Phytocure biedt kwalitatieve voedingssupplementen op natuurlijke basis die, ondersteunend aan de normale voeding, zorgen voor een optimale balans. De Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen jou je gewicht te beheersen. Deze natuurlijke producten voorzien je in de juiste behoefte van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten waar je vaak een tekort aan hebt. Onze doelstelling is dat jij je lekker voelt in je vel!

 • Complete inwendige reiniging met Detox
 • Meer energie en een betere weerstand met Vitality
 • Bereik het ideale gewicht met Slimming
 • Een compleet profiel aan vitaminen en mineralen met Shake
 • Langer jong blijven met Biosil
 • Compleet Omega3 complex voor het hele gezin met Magic Krill
 • Jeugdig en Stralend met Pretty Woman
 • Geef stress geen kans met Feel Good

Absolution

Absolution biedt nieuwe dimensie van schoonheid

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en ego-bewuste leefstijl…. Omdat we bezig zijn met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu , worden we aangetrokken door biologisch gecertificeerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

Absolution…. een compact scala aan producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer…. voor zowel mannen als vrouwen.

Absolution is Biocosmetica op maat. Een nieuwe benadering van schoonheid

Absolution zijn hoogwaardige biologische producten. Minstens 50% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 96% van deze plantaardige ingrediënten biologisch.

Absolution. Zo puur als de natuur zelf

Bekijk behandelingen