Search
 

Kalahari

Kalahari

Kalahari Lifestyle werd geïnspireerd door een buitengewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.

Carina Franck, oprichtster en directeur van Kalahari Lifestyle International is opgegroeid op een boerderij in de natuur van Afrika. Ze vulde haar dagen met het verkennen van de geheimen van haar woestijnen speeltuin. Haar nieuwsgierige aard leidde tot de ontdekking van oude geheimen over natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough” Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Na het afgelopen decennia voorop te hebben gelopen in de snel bewegende, internationale beauty industrie als mede eigenaar en CEO van Nimue Skin Technology erkende Carina dat de verwachting van de moderne ego-smart klant aan het veranderen was. Dit inspireerde haar tot het creëren van een reeks eersterangs huid- en lichaamsproducten die niet alleen de aardse goedheid van de natuur, maar ook de unieke, zintuigelijke ervaring van Afrika zou vangen. Carina kon al haar passie en 25 jaar vakkennis kwijt in Kalahari Lifestyle en besloot Nimue te verkopen.

Missie

Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies! Ieder verkoopproduct moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor alle mannen en vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Heerlijke beleving

De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en zeldzame geuren zijn samengevoegd en vormen samen een prachtige Afrika beleving.
Reis met ons mee en beleef de heerlijke geuren in combinatie met de nieuwste technologie die samen directe huidverbetering creëren en een Zuid Afrikaanse  spirit van wellbeing. Elke behandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van de huid met resultaten die direct zichtbaar zijn.

De producten

De producten van Kalahari worden niet getest op dieren, de verpakkingen zijn grotendeels recyclebaar en herbruikbaar.
Kalahari bevat geen ingrediënten die je huid irriteren zoals Parabenen, Sulfaten, Derivaten, Isopropyleen Glycol, Formaldehyde en Minerale olien.
Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met Phytotrade organisaties en gecertificeerd duurzame bronnen. De strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.

 Steunen van Afrika projecten

Met het gebruik van Kalahari producten kies je niet alleen voor een geweldige verzorging van de huid, het is ook maatschappelijk verantwoord.

Bij aankoop van een Kalahari product steunt u het:

  • Kalahari Food Programme: Deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families.
  • Medical Outreach programme: Verschillende gemeenschappen in heel Zuid Afrika ontvangen gratis medische zorg
  • Bead Project: Bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund
  • Micro Business Development: Ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

Al deze mooie redenen en het zelf mogen ervaren van de heerlijke producten die garant staan voor effectieve resultaten, ben ik enorm trots om met dit prachtige merk te mogen werken!