Search

IMAGE Skincare producten

Viral C

IMAGE Skincare Vital C is uitermate geschikt voor de droge, (zon)beschadigde en gevoelige huid (waaronder rosacea). Vital C zorgt voor ultieme bescherming, hydratatie en aanvulling van lipiden van de gezichtshuid.

Ageless

IMAGE Skincare Ageless is een speciale anti-aging formule tegen huidveroudering. Rimpels zijn de belangrijkste tekenen van huidveroudering. Voorkomen kan niet, vertragen wel!

OrMedic

Ingrediënten als Japanse groene thee, peptiden, aloë vera en botanicals zorgen voor een stralende, egale huid. Met IMAGE Skincare Ormedic is de gezichtshuid snel weer in balans. Alle producten worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten.

Clear Cell

Clear Cell is dé oplossing tegen acne. Clear Cell bevat ingrediënten als salicylzuur, glycolzuur en benzoylperoxide die onzuiverheden doelgericht verwijderen. IMAGE Skincare Clear Cell bevat reinigers, maskers, serums, scrubs, pads en lotions speciaal voor de vette en acne-gevoelige huid.

The MAX

IMAGE Skincare The MAX realiseert snel herstel en bescherming door plantafgeleide stamcellen. IMAGE Skincare werkt op cellulair niveau zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt.

Prevention +

Voorkom zonbeschadiging met Prevention+. Zonbescherming van IMAGE Skincare zorgt voor ultieme bescherming tegen huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Gezichtsverzorging met zonbescherming geschikt voor alle huidcondities.

I-Conceal

Foundation van IMAGE Skincare stimuleert genezing van huidproblemen en realiseert camouflage van oneffenheden op de huid.

Body Spa

IMAGE Skincare is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau. Realiseer een gezonde lichaamshuid met Body Spa!

Yana

Yana is een revolutionair beauty drank ontwikkeld als een gemakkelijke dagelijkse shot. Dit hoog geconcentreerde en gepatenteerde drankje bevat collageenpeptiden, ceramides, antioxidanten en vitaminen die helpen om de essentiële elementen in de huid te herstellen en een jeugdige huid te behouden. Het pad naar een stralende huid is nog nooit zo gemakkelijke geweest.

MD

De MD kit is complete thuisbehandeling, speciaal voor de behandeling van huidveroudering, rokershuiden, oneffen of onzuivere huiden. Maar ook zeer geschikt voor het verminderen van restacne, hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes.

I BEAUTY

I BEAUTY biedt u producten en tools voor een gezonde en mooie gewichtsloze formule voor iedere dag. Een dagelijks gezonde huidfoundation met het CPN systeem.

ILUMA

Inspelend op de groeiende vraag naar effectieve producten die de tekenen van pigmentatie en huidveroudering tegengaan, ontwikkelde IMAGE SKincare ILUMA. Een zeer effectieve, revolutionaire productlijn die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de huid laat stralen. En dat zonder hydrochinon.

I MASK

De nieuwe lijn I MASK van IMAGE Skincare bevat twee maskers. Het biomulecular anti-aging radiance mask is ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het I MASK bimolecular hydrating recovery mask bevat onder andere ginseng, een krachtige anti- oxidant die ontstekingsremmend én anti-verouderend werkt.