Search
 

Huidverjonging

La Perla huidverbetering biedt drie verschillende behandelingen aan bij huidverjonging. Namelijk: Collageen Booster Lichtherapie, Bindweefselmassage en Cuppingmassage. Hieronder zullen de behandelingen in deze volgorde worden beschreven.

Collageen Booster Lichttherapie

Ultieme huidverbetering met de kracht van licht

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Dankzij de intern verhoogde temperaturen + de Bio-Stimulatie door het Booster licht, ontstaat een achtvoudige verhoging van de bloedcirculatie en 50% extra zuurstof in het bloed. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine (tot 500% meer) aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijke verjongde uitstraling.

Huidverbetering en Anti-aging is een proces. Onze huid heeft ongeveer 8-12 maanden nodig om nieuw collageen aan te maken. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband van 8-10 behandelingen eens per week te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

Collageen Booster Blauw Lichttherapie voor behandeling van acne

Blauw licht (vanaf 400 nano meter) veroorzaakt een uitgebreid proces in de stofwisseling van de Propioni bacterie Acnes. Dit is de bacterie die een grote rol speelt in het ontstaan van acne. Deze bacterie kan niet tegen zuurstof. De belangrijkste en meest werkzame therapie tegen acne is dan ook het brengen van zuurstof in het aangedane huidweefsel. Om dit te bereiken wordt blauw licht ingezet, wat een uniek effect heeft op Porphyrines, een product dat instaat bij de stofwisseling van de Propioni bacterie. Deze Porphyrines zijn zeer lichtgevoelig en absorberen met name blauw licht. Zij geven de uit het licht opgenomen energie af aan zuurstofmoleculen aanwezig in de omgeving. Deze zuurstof moleculen worden hiermee omgezet in een zuurstofvorm die de Propioni bacterie Acnes vernietigd. Simpel gezegd, de Propioni bacterie Acnes vernietigt zichzelf als deze wordt bestraald met specifiek blauw licht.

Naast alle voordelen van blauw licht, heeft ook rood- en infrarood licht een bijzonder helend effect op acne. Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid, de opname van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen. Het gebruikte Infrarood licht uit de Collageen Booster is ontstekingsremmend en samen met het rode licht wordt de aanmaak van collageen geactiveerd, wat helpt bij de bestrijding van littekenweefsel.

Een acne kuur bestaat uit 8-10 behandelingen met een frequentie van 2-3 behandelingen per week.

Collageen Booster Geel Lichttherapie voor lichaamsbehandelingen en de vale grauwe huid

Geel/oranje licht heeft een diepere werking dan rood licht. Het werkt sterker op de doorbloeding en zuurstofvoorziening van de huid. Hierdoor is het gele/oranje filter uitermate geschikt om te gebruiken bij lichaamsbehandelingen, cellulitisbehandeling, lichaamsversteviging of het behandelen van een vale grauwe (rokers) huid.

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De behandelingen met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypen en leeftijden en kunnen goed gecombineerd worden met andere gezichtsbehandelingen zoals een Acnebehandeling, Bindweefselmassage of Cuppingmassage.

Prijs vanaf € 35,00


Cosmetische bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage geeft de huid een flinke boost. De stevige gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en zuurstoftoevoer. De behandeling is overal goed voor en uitermate geschikt bij huidveroudering en huidproblemen. De massage heeft een diepe en intensieve werking. Na afloop ziet de huid er jong en en stevig uit en voelt heerlijk strak aan.

Ultiem eindresultaat

Een bindweefselmassage is intensief en stevig, maar het eindresultaat is ultiem. Wie moe en gespannen binnenkomt, krijgt lichamelijk en geestelijk een flinke oppepper. Doordat we blokkades, verklevingen en spanning wegmasseren, kan de energie weer vrij stromen. Uw huid ziet er direct jonger uit, heeft een mooie teint en u voelt ook echt dat de huidconditie is verbeterd.

Resultaat bindweefselmassage

 • Verbetert de conditie van de huid en de spieren
 • Verstevigt het bindweefsel
 • Helpt bij vermoeidheid en reduceert stress
 • Verbetert een vale, verslapte en verouderde huid
 • Helpt bij acne, mits die niet meer actief is
 • Maakt littekens mooier
 • Vermindert pigmentvlekken
 • Geeft de huid weer vulling

Hoe werkt het?

Onder de opperhuid zit bindweefsel. Als je erg moe bent of naarmate je ouder wordt, kan het bindweefsel gaan verkleven waardoor de afvoer van afvalstoffen moeizaam verloopt. Het gevolg zijn: wallen, diepere rimpels, vermoeide uitstraling, grovere porien en een vale kleur. Door de verklevingen los te masseren, wordt de afvoer van afvalstoffen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd.

Eenmalige behandeling of kuurtje?

Voor een optimaal resultaat is het advies in kuurvorm te doen. Bindweefselmassage is goed te combineren met een van de andere behandelingen bij LaPerla.

 • Een bindweefselmassage duurt 20 minuten
 • Een enkele behandeling kost € 45,00
 • In combinatie met een andere behandeling betaalt u 25 euro voor de bindweefselmassage

Bellabaci Facial Cupping Treatment

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels lederhuid en onderhuids bindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door zachtjes stimuleren van de fibroblasten, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, wordt de huid steviger en krijgt een gezonde gloed. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om je dagelijkse stress te verminderen en het helpt je om weer een gezonde jonge huid te krijgen.

Hoe voelt een cuppingmassage?

Klanten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en men raakt vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op een plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde “cup kiss” worden gevormd. Dit is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en zal verdwijnen na paar uur en in uiterst geval na een paar dagen.

Voordelen van de Facial Cupping Treatment:

 • Verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Verstevigt de huid doordat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Vermindert vochtwallen
 • Vermindert (verslapte) onderkin
 • Verbetert de opname van werkstoffen
 • Toxines (afvalstoffen) worden verwijderd door het lymfesysteem
 • Heeft een vaatverstevigende werking
 • Zuivert en verkleind de porien

Inhoud Bellabaci Facial Cupping Treatment:

 • Reinging
 • Serum
 • Face Cupping Massage
 • Afsluiting met creme aangepast aan huidtype

Prijs: 30 minuten: € 30,00

* Deze behandeling is ook te boeken i.c.m. dieptereiniging, decolleté cupping en huidverjongend masker.
Prijs: 60 minuten: € 66,50

* Ook is het mogelijk om alleen de Facial Cupping te boeken i.c.m. een van de andere behandeling van LaPerla Praktijk voor Huidverbetering.
Prijs: 15 min: € 15,00

Terug naar de homepagina